Announcement

Collapse
No announcement yet.

Helix gaming High-rate server Recruteaza romani !

Collapse

728x90 top

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Helix gaming High-rate server Recruteaza romani !

  1st of all i wanna apologize because i write this topic in romanian language but its just for romanian people so,lets begin :


  Salut tuturor. Numele meu este Madalin si tin sa va anunt ca am inceput un nou proiect numit "Helix",un proiect care se anunta a fi foarte promitator.Cautam doar romani priceputi,care sa stie sa joace assist/follow,sa stie principiile de baza a unui 9x9(mass pvp),seriozitate,vrem playeri care sa fie alaturi de noi pe termen lung,nu doar sa joace cu noi pe 1-2 servere si atat...Noi avem deja peste un party constant,numai amici,ne cunoastem intre noi,coordonarea este foarte buna si speram sa ne marim familia cu alti noi membri capabili de performanta...Se lucreaza la forum deoarece recent am luat decizia de a face un forum si vrem ceva cu adevarat serios si special,dar asta nu va fi o problema.Nu ne laudam,nu vorbim mult,nu vorbim de rau pe altii...tot ce va cer este sa luati legatura cu noi si sa va acordati in primul rand voua o sansa de a cunoaste lume noua,de a va face prieteni noi si de ce nu,de a intra in familia noastra.

  Pentru contact aveti id meu de skype( pi2de.2010 ) sau cel al liderului ( alex.nonfactor ) .Jucam pe raidcall mereu noi dar intai dati add la id`urile de skype si vorbim mai multe lucruri acolo. Va asteptam !

 • #2
  Hi my friend i would like to ****** you and your clan to http://www.l2amaze.com that will open in 8-1-11 .Amaze is an interlude pvp server that we have worked hard to make it one of the best pvp servers aroun the global.
  We have a event for all the clans in the forum.
  register your clan in our forum and you will get clan lvl 8 in the grand oppening.
  We hope to see you in your server if you like our feauters

  Best Regards Amaze

  Comment

  728x90 bottom

  Collapse
  Working...
  X